Online boeken
button_zoek__boek.jpeg
Familotel Familyclub Harz PDF Afdrukken E-mail

Active Image

  Sample Image

 Sample Image   Sample Image   Sample Image   Sample Image   Sample Image   Sample Image

Active Image

Sample Image                                                                                                                                                                    Sample Image  Sample Image  Sample Image

Familotel Familyclub Harz****

Family Club Harz begroet zijn gasten in één van de populairste vakantieregio's van Duitsland: midden in een 40.000m² groot grondstuk wachten wij op u met een 4-sterren familiehotel, twaalf authentieke vakantiewoningen in Harzer huttenstijl en 3 comfortabele maisonette-appartementen evenals vele sport- en vrijetijdsvoorzieningen. Avontuur voor kinderen en ontspanning voor ouders.
Van het badencomlex met binnen- en buitenbad, sauna, stoomcabine en solarium, van kinderboerderij en avonturenspeelplaats met overdekte zandbak, heksenklimwereld en hangglijbaan tot de skelsterbaan. Babylounge en Bärenclub, alles is aanwezig, zowel voor de kleine als voor de grote gast.

Vier jaargetijden met programma voor alle weersomstandigheden.
Reist u het liefst in de lente, of liever in de zomer, herfst of winter? Een duik in het heerlijke warme binnenbad, omringd door de witte winterwereld, een skitripje of een ritje met de arreslee door het betoverende winterlandschap van de Unterhars zorgen voor onvergetelijke vakantie avonturen voor het hele gezin. 

En daarom heen het grootste Duitse middelgebergte? De Harz met zijn talrijke excursiemogelijkheden en toeristische hoogtepunten zoals, de bezoekersmijnen, druipsteengrotten, stuwdammen met bootverhuur, de Brockenbaan, reuzenglijbanen, skipistes, gondels, skiliften, langlaufloipen, ijsbanen, golfslagbaden, thermaalbaden, openlucht theaters, heksendansplaatsen, wilde ravijnen, klippen, bergmeren, sprookjesbossen en veel meer. Te voet, per mountainbike, met de hotel-shuttlebus of hoog op de rug van een paard, de drang naar avontuur kent hier praktisch geen grenzen. Of heeft u het liever lekker rustig? Wegdromen op de ligweide, lezen of gaan wandelen en de culturele schatten van de meer dan 1000 jaar oude stad Quedlinburg bezichtigen of eens simpelweg ontspannen en op de veranda van uw vakantiewoning soezen in de avondzon... Het familiehotel en kinderhotel in Quedlinburg in de Harz.

Vrije tijd

Sport, spel en plezier voor het hele gezin:

De Bärenclub - kinderparadijs met leidsters, speluitleenservice - spelletjes, knutsel- en sportzaken, fiets uitleenservice - fantastische stalen rossen en bikes, avonturenspeelplaats met zanbak en glijbaan, speelweide met volleybalnet, basketbalkorf en voetbaldoel, indianerdorp met bonte indianententen en een folterpaal, kinderboerderij met de grappige geiten, ponystal met pony's om de berijden, te verwennen en te verzorgen, badencomplex met binnen- en buitenbad en kinderbad, sauna en stoomcabine.

Berenhol en hooiberg voor kleine ontdekkingsreizen, BBQ-plaats - cowboy eten met de nieuwe speelkameraadjes, springkasteel om je lekker uit te leven, Nordic Walking cursus, aquarobics foor groot en klein, tafeltennis - vaste outdoortafel, paardrijden - in de naburige manege (10 min. lopen) rijles longe, voltigeren en gastboxen, wandelen - op het uitgestrekte net van wandelwegen, langlaufen - loipennetwerk in Friedrichsbrunn, skiafdalingen - in de skigebieden van de Hochharz, shuttlebus - excursies in de omgeving

 ONLINE BOEKEN:

Image

Sample ImageFamilotel Familyclub Harz - Westerhäuserstraß 43 - 06484 Quedlinburg - Duitsland - www.familyclub.de  

 

 
< Vorige   Volgende >
Who's Online
© 2020 Topkid Hotels voor gezinnen met kinderen
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.